Вы вошли как Гость
Группа "Гости"Приветствую Вас Гость!
Понедельник, 29.04.2024, 18:39
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS

Пополнить счёт

Поиск

Статистика

Рейтинг@Mail.ru CY and PR

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Расширенное меню

Форма входа

Отправить sms

Курс валют

Облако тегов

Новостной блог Житомира

Главная » 2010 » Июль » 28 » У Житомирі змінено місця зупинок пасажирського транспорту
00:18
У Житомирі змінено місця зупинок пасажирського транспорту
Житомирська мерія каже, що зміну зроблено з метою покращення здійснення посадки – висадки пасажирів на зупинках міського пасажирського транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху.

Про це прийнято рішення виконавчого комітету від 10.06.10 №414 «Про затвердження місць впорядкування та розмежування зупинок пасажирського транспорту в м. Житомирі».

Місця впорядкування та розмежування зупинок

пасажирського транспорту

вул. Київська

Перенести автобусну зупинку від кінотеатру Україна та встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київській біля кафе «Поліський чай» і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Зупинка "вул. Московська” - перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київській в напрямку центру міста на 300 метрів вперед і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

вул. Театральна

На вул.Театральній ліквідувати автобусні зупинки «Телецентр» та «вул.Театральна».

вул. Велика Бердичівська

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборний майдан» на вул.В.Бердичівській за пішохідним переходом перед автошляховим коледжем і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборний майдан» на вул.В.Бердичівській за перехрещенням з вул.Театральною в напрямку Соборного майдану і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

вул. Вітрука

Перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «площа Польова» на одну опору електромереж вперед по вул.Вітрука в напрямку вокзалу і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

вул.Перемоги

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, 3 біля магазину «Тканини» і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, біля житлового будинку №12 і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.
Просмотров: 819 | Добавил: schnaps2004 | Теги: У Житомирі змінено місця зупинок па | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Русский автосерфинг JetSwap.com - Заказать рекламу! Международное объединение Форекс трейдеров